Kuaför Kadir Güzellik Salonu Yeniden Hizmete Başladı

Kuaför Kadir Güzellik Salonu Yeniden Hizmete Başladı
Güzellik ve kuaför salonu hizmet sektörünün Rize’de öncü isimlerinden Kuaför Kadir Güzellik Salonu (Kuaför Kadir), yangın sonrası yeniden tam kapasite ile hizmet vermeye başladı.

2003 yılında Kadir ve Neriman Sarıhan tarafından Rize’de hizmete başlayan; tecrübeli ve güleryüzlü personeliyle Rize’de sektörün öncülerinden olan Kuaför Kadir Güzellik Salonu (Kuaför Kadir)’in, Atatürk Caddesi 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı yanındaki hizmet binasında Temmuz ayı başında gece 03.30 sıralarında yangın çıktı. Yangın nedeniyle işletmenin birinci katı kullanılamaz hale geldi.

Yangın nedeniyle onarım işlemleri için tadilata giren Kuaför Kadir Güzellik Salonu, bu süreçte salonun ikinci katında hizmetini sürdürmeye devam etti. Önceki gün birinci kattaki tadilatın sona ermesiyle Kuaför Kadir Güzellik Salonu tam kapasite ile yeniden hizmet vermeye başladı.

kuafor-kadir-guzellik-salonu-yeniden-hizmete-basladi-(1).jpg

Güzellik salonu sahibi Kadir Sarıhan, yaptığı açıklamada, üzücü bir olay yaşadıklarını ve tek tesellilerinin yangın nedeniyle can kaybının bulunmaması olduğunu kaydederek, “Bu zor süreçte yanımızda olan ekibime, arkadaşlarımıza, dostlarımıza ve tüm kuaför meslektaşlarıma desteklerinden ötürü yürekten teşekkür ediyorum.” dedi.

kadir-sarihan-kuafor-kadir-guzellik-salonu-yeniden-hizmete-basladi-(6).jpg

Tadilatın çok kısa sürede tamamlandığını ve tadilat süresince özveriyle çalışan personel ve emeği geçen herkese teşekkürlerini ileten Sarıhan, “Böyle bir üzücü hadisenin ardından buranın kısa sürede yeniden hizmet verecek duruma gelmesi için fedakarlık gösteren personelime ve tadilatta çalışan tüm ustalarımıza da teşekkürlerimi iletiyorum. Yangın öncesinde hizmet verdiğimiz şekilde Çarşamba gününden itibaren 1. katımızı da yeniden hizmete aldık ve müşterilerimize kesintisiz hizmet vermeye devam ediyoruz.” diye konuştu.

kadir-sarihan-kuafor-kadir-guzellik-salonu-yeniden-hizmete-basladi-(7).jpgkuafor-kadir-guzellik-salonu-yeniden-hizmete-basladi-(2).jpgkuafor-kadir-guzellik-salonu-yeniden-hizmete-basladi-(3).jpgkuafor-kadir-guzellik-salonu-yeniden-hizmete-basladi-(5).jpgkuafor-kadir-guzellik-salonu-yeniden-hizmete-basladi-(4).jpg

İLGİLİ HABERİMİZ

Kuaför Kadir Güzellik Salonunda Yangın