Küçükler Bocce Müsabakaları Tamamlandı

Küçükler Bocce Müsabakaları Tamamlandı
Afyonkarahisar'da okul sporları kapsamında Bocce, Petank ve Volo basamak müsabakaları heyecanla gerçekleşti.

Afyonkarahisar'da okul sporları kapsamında Bocce, Petank ve Volo basamak müsabakaları heyecanla gerçekleşti. Bu müsabakalara farklı yaş gruplarından çok sayıda öğrenci katılım göstererek hem sportif becerilerini geliştirme hem de eğlenme imkanı buldu.

15-16 Nisan 2024 tarihleri arasında Kocatepe Spor Kompleksinde yapılan müsabakalar kıyasıya mücadelelere sahne oldu. Yapılan müsabakalar sonucunda dereceye giren okullar ile ferdi yarışan sporcular belirlendi.

Bocce Volo Basamak yarışmaları ferdi katılımlı yapıldı. Erkeklerde Bekir Alper Demirkuş birinci, Mehmet Şakar ikinci, Miraç Erteş üçüncü ve Semih Ege dördüncü oldu. Kızlarda ise Gülşah Altın birinci, Havva Kocaöz ikinci, Kübra Gülşah İçli üçüncü ve Hasibe Gökbaş dördüncü oldu.

Bocce Petank yarışmalarında ise kızlarda Bekteş Ortaokulu birinci olurken, Sevim Turunç Ortaokulu ikinci, Karaaslan Ortaokulu üçüncü ve Osmanköy Ortaokulu dördüncü oldu. Erkeklerde de Kale Ortaokulu birinci, Bekteş Ortaokulu ikinci, Beyyazı Ortaokulu üçüncü ve Erenler Şehit Ömer Sayar Ortaokulu dördüncü oldu.

İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu dereceye giren sporcuları tebrik ederek kupa ve madalyalarını takdim etti.

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.