Kurtlar Vadisi Pusu 79. Bölüm - VİDEO

Kurtlar Vadisi Pusu 79. Bölüm - VİDEO
Kurtlar Vadisi Pusu 79. bölüm fragmanı yayınlandı. Kurtlar Vadisi Pusu 79. bölümünde neler olacak, Abdülhey Memati'yi vuracak mı? Kurtlar Vadisi Pusu özet ve fragmanını izle.

Kurtlar Vadisi Pusu geçen hafta Abdülhey'in Davut Tataroğlu'nu vurması ile son bulmuştu. Peki Kurtlar Vadisi Pusu'nun bu yeni bölümünde neler olacak?

Vadi'nin bu yeni bölümünde işler daha da karışıyor. Abdulhey bu bölümde Memati'yi arabada sıkıştırıp ateş ediyor. Davut Tataroğlu'nun kızını kaçırıyor ve en son olarakta Zaza dayının mekanına gidiyor. Kurtlar Vadisi Pusu'nun bu yeni bölümünde Abdulhey'in durumu ne olacak?

Kurtlar Vadisi Pusu bu haftaki bölüm fragmanında görüldüğü üzere Polat, Müsteşar'ın yanına el bombası ile giriyor ve Bombayı atıp patlatıyor. Peki Polat ne için oraya gidiyor ve patlayan bomba sonucunda Müsteşar ölüyor mu?

Kurtlar Vadisi Pusu'nun geçen haftaki bölümünde vurulan Davut Tataroğlu ölecek mi?

Aron Feller ise ihtiyarların adamını yakalıyor ve onun hain olduğunu öğreniyor...İskender Büyük olaylara müdahale etmeye başlıyor...Hepsi ve daha fazlası Kurtlar Vadisi Pusu'nun bu hafta yayınlanacak olan 79. yeni bölümünde cevap bulacak.