Kurtlar Vadisi Pusu Kanalsız Kaldı!

Kurtlar Vadisi Pusu Kanalsız Kaldı!
TNT'nin kapatılma kararının ardından Kurtlar Vadisi Pusu'nun hangi kanalda yayınlanacağı merak konusu oldu...

Kurtlar Vadisi Pusu'nun kanalı TNT, bugün gelen şok haberle sarsıldı.

Turner Broadcasting System Inc. (Turner) bugün itibariyle TNT Türkiye kanalına ilişkin iş faaliyetlerini durdurduğunu açıkladı. Sezon başında TNT ile anlaşarak büyük bir sürpriz yapan Kurtlar Vadisi Pusu da böylelikle kanalsız kalmış oldu.

Geçtiğimiz günlerde Pana Film’in TNT ile sözleşme yenilememesinin haberleri yer almış, Pana Film’den de bu haberleri doğrulayan bir açıklama gelmişti. TNT cephesinden ise henüz görüşme olmadığı fakat Kurtlar Vadisi’nin kanaldan ayrılması gibi bir düşünceye de sahip olunmadığı şeklinde haberler geliyordu.

PANA FİLMİN AÇIKLAMASI

Basında çıkan haberlerin ardından konuyla ilgili açıklama yapan Pana Film, TNT ile ayrılığı doğrulayarak şu açıklamayı yapmıştı: "TNT ile sözleşmemiz 10 Haziran'da bitecek. Kurtlar Vadisi'nin 10'uncu yılında hangi kanalda olacağı haziran ayında belli olacak.

BEYAZ TV İDDİASI

Şimdi ise yayınlanmaya başladığı günden bu yana bir çok televizyon kanalını dolaşarak bu yönde de bir rekora imza atan Vadi'nin yeni sezonda hangi kanalda yayınlanacağı merak ediliyor. Show tv, Kanal D, Star, Atv gibi kanalları dolaştıktan sonra TNT’de yayınlanmaya başlayan Vadi için medya kulislerinde dolaşan iddialar, Vadi'nin yeni sezonda Beyaz Tv'de yayınlanacağı yönünde. Hatırlanacağı üzere Beyaz Tv, Kurtlar Vadisi'nin eski bölümlerinin yayın hakkını alarak izleyicilerine bir sürpriz de yapmıştı.

ATV ATAĞA KALKTI

Ancak medya kulislerine bomba gibi düşen diğer dedikodulara göre ise Pana Film, eski kanalı ATV ile flört halinde. İki tarafın anlaşmaya yakın olduğu dile getirilirken bazı küçük pürüzlerin aşılmasının ardından Vadi’nin yeni sezon bölümlerinin ATV ekranlarında izleyicisiyle buluşacağı iddia ediliyor.