Kütahya’da 150 Genç Zararlı Maddelere Karşı Bilgilendirildi
Yayınlanma:
Kütahya Belediyesi UMER Birimi, rehber öğretmeni olmayan okullarda başlattığı önleme ve bilinçlendirme çalışmalarını tamamladı.
Kütahya Belediyesi UMER Birimi, rehber öğretmeni olmayan okullarda başlattığı önleme ve bilinçlendirme çalışmalarını tamamladı.
Çocukların ve gençlerin sağlığını ve toplumun refahını tehdit eden madde bağımlılığına karşı koruma ve bilinçlendirme hedefli ortaokul düzeyindeki öğrencilere "Madde bağımlılığı" üzerine bilgilendirme çalışmalar sürüyor.
Kütahya Belediyesi UMER Birimi tarafından ortaokullarda gerçekleştirilirken eğitimlerle toplam 10 okulda 150 genç zararlı maddelere karşı bilgilendirildi.

Kaynak:IHA
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !...
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Türkiye