Kütahya’da Yaya Devriye Ekiplerinin Faaliyetleri
Yayınlanma:
Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı yaya devriye ekiplerince 111 şahıs ve 45 aracın sorgusu GBT kontrolü ve denetiminin yapıldığı bildirildi.
Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı yaya devriye ekiplerince 111 şahıs ve 45 aracın sorgusu GBT kontrolü ve denetiminin yapıldığı bildirildi.
Resmi Ekipler Amirliğine bağlı yaya devriye görevlileri tarafından Atatürk Bulvarı, Adnan Menderes Bulvarı, Meydan Mahallesi, Fuatpaşa Mahallesi, Mithatpaşa Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, Osmanlı Caddesi, Merkez Sokak ve bağlı sokaklarda yapılan çalışmalarda, 111 şahıs ve 45 aracın sorgusu GBT kontrolü ve denetiminin yapıldı. 1 narkotik madde yakalaması, 2 yoklama kaçağı şahsa gerekli tebligat yapıldı.
Kaynak:IHA
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !...
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Güncel