Kuyucak’ta Çiğ Süt Desteklemesi İcmalleri Askıya Çıkarıldı

Kuyucak’ta Çiğ Süt Desteklemesi İcmalleri Askıya Çıkarıldı
Aydın'ın Kuyucak ilçesinde Tarım ve Orman Müdürlüğü, 2024 yılı Nisan-Mayıs-Haziran dönemine ait çiğ süt desteklemesi icmallerini askıya çıkardığını duyurdu.

Aydın'ın Kuyucak ilçesinde Tarım ve Orman Müdürlüğü, 2024 yılı Nisan-Mayıs-Haziran dönemine ait çiğ süt desteklemesi icmallerini askıya çıkardığını duyurdu. Yapılan açıklamada, icmallerin 28 Ağustos 2024 itibarıyla Kuyucak İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü binasında askıya çıkarıldığı belirtildi.

İlgili icmallerin 4 Eylül 2024 tarihine kadar askıda kalacağı ifade edilirken, üreticilerin bilgilerinde herhangi bir yanlışlık veya eksiklik olup olmadığını kontrol etmeleri istendi. Yanlışlık veya eksiklik tespit eden üreticilerin, itirazlarını en geç 8 Eylül 2024 tarihine kadar İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne bildirmeleri gerektiği vurgulandı.

Bu süreçte üreticilerin hak kaybı yaşamamaları adına icmallerin dikkatlice incelenmesi ve varsa itirazlarını zamanında yapmaları büyük önem taşıyor.

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.