Laleli’de Tramvay İle Polis Aracı Kafa Kafaya Çarpıştı:3 Polis Yaralı

Laleli’de Tramvay İle Polis Aracı Kafa Kafaya Çarpıştı:3 Polis Yaralı
Fatih Laleli'de tramvay ile polis aracının kafa kafaya çarpıştığı kazada 3 polis yaralandı.

Fatih Laleli'de tramvay ile polis aracının kafa kafaya çarpıştığı kazada 3 polis yaralandı. Kaza nedeniyle aksayan tramvay seferleri araçların kaldırılmasının ardından normale döndü.

Kaza, saat 18.00 sıralarında Fatih Laleli Tramvay Durağı'nda yaşandı. Edinilen bilgiye göre, tramvay yolunda ilerleyen polis aracı, karşısından gelen tramvayla kafa kafaya çarpıştı. Kaza nedeniyle tramvay seferleri durdurulurken, tramvaylarda bulunan yolcular ise rayların üzerinden bir sonraki durağa kadar yürümek zorunda kaldı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı polislere yaptığı ilk müdahalenin ardından kontrol amaçlı hastaneye kaldırdı. Tramvay yolu üzerinde önlem alan polis ekipleri ise, kazayla ilgili çalışma başlattı. Yapılan çalışmaların ardından kazaya karışan araçların kaldırılmasıyla birlikte duraksayan tramvay seferleri normale döndü. Öte yandan polis ekiplerinin çalışmalarını ise vatandaşlar film izler gibi seyretti.

Tramvayların kaza nedeniyle çalışmadığını söyleyen Şinasi Bayar, "Tramvaylar çalışmıyor, Yusufpaşa durağına kadar yürüyeceğiz. Kabataş'tan Beyazıt'a kadar geliyor, Yusufpaşa'ya kadar yürüyeceğiz, oradan tekrar bineceğiz" dedi.

Kaza sırasında tramvayda olan bir vatandaş ise, "Polis aracı tramvay hattında ilerliyordu. Tramvayda karşıdan gelince çarpıştı. Tramvay hattında polis aracı gidiyordu, hiçbir araç hattan geçmemeli. Polis aracı sağdan çarptı, oraya sıkıştı" diye konuştu.

Laleli’de Tramvay İle Polis Aracı Kafa Kafaya Çarpıştı:3 Polis Yaralı

Laleli’de Tramvay İle Polis Aracı Kafa Kafaya Çarpıştı:3 Polis Yaralı

Laleli’de Tramvay İle Polis Aracı Kafa Kafaya Çarpıştı:3 Polis Yaralı

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.