Maç Rize'de Çalışmalar Trabzon'da

Maç Rize'de Çalışmalar Trabzon'da
Ümit Milli Takım, 18 Kasım Çarşamba günü Estonya ile Rize'de yapacağı maçın hazırlıklarına Trabzon'da devam ediyor. olay53 camiası olarak maçın oynanacağı Rize'de maça hazırlanılmamasını kınıyoruz.

Ümit Milli Takım, 18 Kasım Çarşamba günü Estonya ile Rize'de yapacağı maçın hazırlıklarına Trabzon'da devam ediyor. Grupta önemli bir karşılaşmaya çıkacak olan Ümit Milli Takımımızın Rize'de hazırlık çalışması yapmayışı ve çalışmalarını neden Trabzon'da sürdürüyor oluşu ise merak konusu...

HOCA TRABZONLU, ANTRENMANLAR TRABZON'DA, MAÇ İSE RİZE'DE

Çaykur Rizespor'un Yeni Stadı'nın açılış karşılaşması için Rize'ye gelen Fenerbahçe takımının neredeyse bütün oyuncularının Rizespor Stadı ve Sosyal Tesisleri için Türkiye'nin en iyi ilk 5 tesisi arasında yer alacağını belirttiği Çaykur Rizespor Tesisleri, Milli Takım ve Federasyon Yönetimi tarafından neden tercih edilmedi ve neden Ümit Millilerin Estonya maçının hazırlıkları Rize yerine Trabzon'da yapılıyor? Neden Milli Takımın Rize'de hazırlanmasını sağlayarak Rize şehrinin bu maça adaptasyonu sağlanmıyor? Yoksa sebep Milli Takımın başında Trabzonlu bir hoca olması mıdır?

Çaykur Rizespor'un tesislerini göz ardı ederek çalışmalarını Trabzon'da sürdüren Ümit Milli Takımımızın neden böyle bir tercihte bulunduğunu bilmesekte karşılaşmanın oynanacağı şehir olan RİZE'nin maçın atmosferinden uzak tutulmasını ve Ümit Millilerimizin Estonya maçına Rize yerine Trabzon'da hazırlanmasını kabul edemiyor ve bu durumu kınadığımızı tüm kamuoyuna bildiriyoruz.

Öte yandan Ümit Milli Takım Teknik Direktörlüğünü yürüten Trabzonsporlu eski milli futbolcu Hami Mandıralı'nın bu kararda ne kadar etkin olduğunu merak ediyoruz.