Malatya’da Fetö Operasyonu: 4 Gözaltı

Malatya’da Fetö Operasyonu: 4 Gözaltı
Malatya'da jandarma ve MİT tarafından gerçekleştirilen ortak operasyonda FETÖ üyesi 4 şüpheli gözaltına alındı.

Malatya'da jandarma ve MİT tarafından gerçekleştirilen ortak operasyonda FETÖ üyesi 4 şüpheli gözaltına alındı.

Malatya İl Jandarma Komutanlığı TEM Şube Müdürlüğü ve MİT Başkanlığınca Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)'nün faaliyetlerinin tespiti, deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik ortaklaşa bir operasyon yapıldı. Malatya Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında Malatya'da gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlarda FETÖ içerisinde faaliyet gösterdiği tespit edilen 4 kadın şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Malatya İl Jandarma Komutanlığı TEM Şube Müdürlüğü ekiplerince şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda da çok sayıda örgütsel doküman ve dijital materyal ele geçirilirken gözaltına alınan şüpheliler savcılığa sevk edildi. Burada etkin pişmanlık hükümlerinden faydalanan şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Malatya’da Fetö Operasyonu: 4 Gözaltı

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.