Mavi Marmara RTEÜ'de Anıldı

Mavi Marmara RTEÜ'de Anıldı
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Üni Ak topluluğu tarafından düzenlenen ''Mavi Marmara'nın Özgür Kudüs Yürüyüşü'' adlı konferans Mavi Marmara Derneği Başkanı İsmail Yılmaz'ın katılımıyla gerçekleşti.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonunda yapılan konferansa öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

İstiklal Marşı ve Fatiha ile başlayan program, Üni Ak topluluğu başkanı Kadir Ali Çelik'in konuşmasıyla devam etti.
Çelik, 'Kudüsün, mescid-i aksanın ve filistinin davası bu gençliğin ve ümmetin davasıdır. Bizler gerekirse davamız uğrunda öleceğiz ve tekrar dirileceğiz. Buradan siyonistlere ve teröristlere sesleniyorum biz sizin kısmaya gücünüzün yetmeyeceği ''kısık sesleriz'' ve yalnızca Rabbin huzurunda boynumuzu eğeriz. Bu dik duruşumuzu sonuna kadar sürdüreceğiz.'' dedi.

mavi-marmara-rteu-de-anildi-(6).jpg

Programın devamında Mavi Marmara Derneği Başkanı İsmail Yılmaz, Mavi Marmara baskınında yaşanan olayları ve anektodları anlatırken, programın devamında soru-cevap bölümüyle öğrencilerin sorularını cevapladı.

mavi-marmara-rteu-de-anildi-(8).jpgmavi-marmara-rteu-de-anildi-(3).jpgmavi-marmara-rteu-de-anildi-(7).jpgmavi-marmara-rteu-de-anildi-(5).jpg

mavi-marmara-rteu-de-anildi-(2).jpgmavi-marmara-rteu-de-anildi-(1).jpgmavi-marmara-rteu-de-anildi-(11).jpgmavi-marmara-rteu-de-anildi-(10).jpg