Mehmet Kazdal Ölümünün 1. Ayında Anılacak

Mehmet Kazdal Ölümünün 1. Ayında Anılacak
Trabzon'da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden ve Rize'yi yasa boğan Mehmet Kazdal, ölümünün 1. ayında Saadet Partisi tarafından düzenlenecek programla Rize'de anılacak.

Trabzon'un Yomra ilçesinde 14 Kasım 2012 tarihinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Saadet Partisi Rize İl Başkan Yardımcısı, Rize Akademi Eğitim Kurumları Yöneticisi, Şuurlu Öğretmenler Derneği Rize Şube Başkanı Merhum Mehmet Kazdal, Saadet Partisi Genel Başkanı Dr. Mustafa Kamalak ile Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcılarının da katılacağı anma programında ölümünün 1. ayında İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde düzenlenecek anma programıyla anılacak.

14 Aralık 2012 Cuma günü Saat:18.00'de İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde düzenlenecek anma programında Kur'an ziyafeti, Merhum Mehmet Kazdal'ın hayatından kesitlerin yer alacağı sinevizyon gösterisi, Saadet Partisi Genel Başkanı Dr. Mustafa Kamalak'ın konuşması ile katılımcıların duygu ve düşüncelerini içeren konuşmalara yer verilecek.

Tüm halkımızın davetli olduğu program vesilesiyle olay53 camiası olarak bir kez daha ölümüyle Rize'yi yasa boğan Merhum Kardeşimiz Mehmet Kazdal'a Allah (c.c.)'den rahmet, Saadet Partisi Teşkilatı ile Kazdal ailesine, eğitim camiasına ve sevenleri ile yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz...

İLGİLİ HABERLERİMİZ

Mehmet Kazdal Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti

Mehmet Kazdal'ı Binler Uğurladı