Messi'den Kötü Haber Geldi

Messi'den Kötü Haber Geldi
Dün akşam PSG ile 2-2 berabere kalan Barcelona'ya, bir kötü haber de Messi'den geldi.

Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final ilk maçında Fransız ekibi Paris Saint Germain ile 2-2 berabere kalan Barcelona'da Messi'den kötü haber geldi.

İlk yarının son dakikalarında sakatlanan ve devre arasında yerini Cesc Fabregas'a bırakan Barcelona'nın 4 kez Altın Top (Ballon d'Or) ödülü kazanan Arjantinlisi Lionel Messi'nin sahalardan yaklaşık 3 hafta uzak kalacağı belirtiliyor. Yıldız oyuncunun diz kapağında sorun olduğu ve bu sakatlığın kısa bir sürede geçmeyeceği belirtilirken konu hakkında Katalan kulübü de bir açıklama yaptı ve detaylı kontrollerin bugün yapılacağı ve ardından kulüpten bilgilendirme yapılacağı belirtildi.

Barça'nın bir diğer Arjantinlisi Javier Mascherano ise PSG ile oynanacak ikinci maçta kesinlikle oynamayacak. 28 Yaşındaki oyuncunun çapraz bağlarında ezilme olduğu ve 6-8 hafta süresince sahalardan uzak kalacağı bildirildi.

"MESSI YOKSA CESC VAR"

Paris'teki maç sonunda açıklamalarda bulunan Tito Villanova'nın yardımcısı Jordi Roura "Messi'yi kaybedersek tabii ki bizim için kötü olacak ama Cesc (Fabregas) var, diğer seçenekler var. Ama Messi'nin yokluğu büyük ölçüde hissedilecektir, çünkü o dünyanın en iyi oyuncusu" dedi.

Messi Parc des Princes'de oynanan maçta bu sezonki 57. golünü ve Şampiyonlar Ligi'nde toplamda 59. golünü atmış ve takımını 1-0 öne geçirmişti.