Meteoroloji Uyarmıştı
Yayınlanma:
Erzurum'da bugün öğle saatlerinden aniden bastıran sağanak yağmur hayatı adeta durma noktasına getirdi.
Erzurum'da bugün öğle saatlerinden aniden bastıran sağanak yağmur hayatı adeta durma noktasına getirdi.
Meteoroloji Bölge Müdürlüğü dün aralarında Erzurum'un da yer aldığı iller için uyarıda bulunmuştu. Bugün öğle saatlerinde aniden bastıran ve 10 dakika aralıksız devam eden yağmur araç ve yaya trafiğini olumsuz olarak etkiledi. Cadde ve kaldırımlarda su birikintileri oluşurken yayalar kaldırımlarda yürümekte güçlük çekti.
Bazı kavşaklarda su birikintisi nedeniyle sürücüler zor onlar yaşarken yayalar cadde kenarlarında biriken su akıntısından geçmekte zorlandı.

Kaynak:IHA
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !...
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Yaşam