Milletvekili Avcı, Ankara'da Rize'nin projeleri için temasta bulundu

Milletvekili Avcı, Ankara'da Rize'nin projeleri için temasta bulundu
AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, yeni döneme hızlı başladı. Milletvekili Avcı, Ankara'da Rize'nin projeleri için temasta bulundu.

AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, beraberinde belde belediye başkanları ile birlikte Ankara'da ziyaret ettiği Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı'nda yürütülen projeleri görüştü.

AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı seçimlerin ardından TBMM'de yemin ettikten sonra yeni dönem için hızla çalışmalarına başladı. Başkentte bakanlıklar ve kurumlar nezdinde Rize'nin projelerini takip eden Avcı, Muradiye Belediye Başkanı Musa Süreyya Balcı, Salarha Belediye Başkanı Hasan Kara, Madenli Belediye Başkanı Necip Yazıcı ve Tunca Belediye Başkanı Ahmet Naci Aytemiz ile birlikte TOKİ Başkanlığını ziyaret etti.

Avcı ve beraberindeki heyet, TOKİ Başkan Yardımcısı Dursun Baştürk ile görüşerek beldelerde devam eden yatırımları ele aldı.

milletvekili-avci-ankarada-rizenin-projeleri-icin-temasta-1.jpg

milletvekili-avci-ankarada-rizenin-projeleri-icin-temasta-2.jpg

Kaynak:Zeynep Taylan

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
7 Yorum