Minik Öğrenciler Ekmeğin Yapılışını Öğrendiler

Minik Öğrenciler Ekmeğin Yapılışını Öğrendiler
DÜZCE – Düzce Cumhuriyet İlkokulu birinci sınıf öğrencileri hem ekmeğin yapılışını öğrendiler hem de minik elleri ile ekmek yaptı.

DÜZCE(İHA) – Düzce Cumhuriyet İlkokulu birinci sınıf öğrencileri hem ekmeğin yapılışını öğrendiler hem de minik elleri ile ekmek yaptı.

Öğrenciler insan hayatında en çok tüketilen ürün olan ekmeğin yapılışı öğrendiler. Ekmek fırınına giden Merkez Cumhuriyet İlkokulu 1-b sınıfının minik öğrencileri hamurun hazırlanışından emeğin fırından çıkışına kadar olan süreci büyük bir keyifle izlediler. Ekmeğin nasıl yapıldığı öğrenin minikler daha sonra ise kolları sıvadı kafalarına bonelerini takarak ekmek yapmaya girişti. Hoşça vakit geçiren öğrenciler sofralara gelen ekmeğin sürecini gözlemlemiş oldu.

Minik Öğrenciler Ekmeğin Yapılışını Öğrendiler

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.