Minik Öğrencilerden Anlamlı Yürüyüş !

Minik Öğrencilerden Anlamlı Yürüyüş !
Yeşil Doğa Koleji Anaokulu ve Kreş öğrencileri hazırlamış oldukları dövizlerle Tuzcuoğlu Memişağa parkında yürüyüş gerçekleştirdi.

Öğrenciler tarafından hazırlanan ve madde bağımlılığının olumsuz etkilerinin yer aldığı dövizlerle şehir merkezinde yürüyüş düzenleyen minikler Rizeli vatandaşlar tarafından beğeniyle takip edildi.

Yürüyüş sonrası Tuzcuoğlu Memişağa parkında Yeşilay Çadırını ziyaret eden minik öğrencilere, Yeşilay Başkanı Harun Mertoğlu tarafından balon ve rozet takdim edildi.

yesil-doga-koleji-002.jpg
Yeşilay Haftası hakkında açıklama yapan Yeşil Doğa Koleji Kurucusu Hamza Meral, Bağımlı kişilerin kendilerine olduğu kadar çevresine de zarar verdiği inkar edilemeyecek bir gerçek olduğunu, minik öğrencilerimizin burada madde bağımlılığının ne denli kötü olduğunu hazırlamış oldukları dövizlerle dile getirmek istedikleri için bu proğramı düzenlediklerini söyledi.

Bağımlı Olma, Özgür Ol! sloganıyla yapılan yürüyüş sonrası minik öğrenciler bütün madde bağımlısı İnsanlara çok geç olmadan yardım alıp madde bağımlılığından temizlenmeleri talebinde bulundular...

hamza-meral-002.jpg

yesil-doga-koleji-ogrenciler.jpg

2-054.jpg

21-016.jpg