Minikler, Kanka Polis’ten Hem Öğrendiler, Hem Eğlendiler

Minikler, Kanka Polis’ten Hem Öğrendiler, Hem Eğlendiler
Kanka Polis’ten Rize'de Eğitime Renk Kazandırma (RENK) Projesine tam destek geldi.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü Polisleri “Kanka Polis” maskotu ile Ardeşen ilçesinde ilk öğretim okulu öğrencileriyle buluştu. Miniklerin eğlenerek bilinçlendirilmesinin sağlanmaya çalışıldığı etkinlikte Rize Valiliği’nce yürütülen RENK Projesine de destek verildi.

Ardeşen ilçesi Seslikaya Ziya Okutan İlk Öğretim Okulu ile Seslikaya Ekrem Okutan Ortaokulu’nda düzenlenen etkinliklere, Ardeşen Kaymakamı Emrah Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü A. Levent Böke, İlçe Milli Eğitim Müdürü A.Reşat Yazar, Ardeşen Off Road Kulübü Üyeleri ve Ardeşen İlçe Emniyet Müdürü Personeli ile Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü Polisleri “Kanka Polis” maskotu ile katıldı.

kanka-polis-renk-projesine-destek-(3).jpg

Rize Valiliği’nce yürütülen RENK Projesine destek veren Kanka Polis, burada öğrencilerle birlikte kitap okudu. Ayrıca, Kanka Polis tarafından öğrencilere okuma alışkanlığı, internette işlenen suçlar ve dolandırıcılığa karşı alınacak önlemlerle ilgili bilgi verilirken, Ardeşen İlçe Emniyet Müdürlüğünce toplam 80 adet  ışıklı okuma gözlüğü ile Off-Road Kulübü mensuplarınca çeşitli kitaplar öğrencilere hediye edildi.

Öğrenciler, Kanka Polis ile birlikte gerçekleştirilen çeşitli kültürel etkinlikler ve oyunların ardından hatıra fotoğrafıyla sona eren programda eğlenerek öğrenmenin mutluluğunu yaşadı.

kanka-polis-renk-projesine-destek-(2).jpgkanka-polis-renk-projesine-destek-(1).jpgkanka-polis-renk-projesine-destek-(4).jpgkanka-polis-renk-projesine-destek-(5).jpg