Msb: “Tsk Tarafından Deprem Bölgesinde 235 Seyyar Banyo Ve Tuvalet Kurulumu Tamamlandı”
Yayınlanma:
Mehmetçik, Kahramanmaraş merkezli yıkıcı depremlerden en çok etkilenen illerden biri olan Hatay'da seyyar tuvalet kurulumlarına aralıksız devam ediyor.
Mehmetçik, Kahramanmaraş merkezli yıkıcı depremlerden en çok etkilenen illerden biri olan Hatay'da seyyar tuvalet kurulumlarına aralıksız devam ediyor.
Milli Savunma Bakanlığı'nın (MSB) sosyal medya paylaşımında, "8'inci Komando Tugayımız, Hatay'da arama-tarama ve yardım faaliyetlerinin yanı sıra vatandaşlarımız için seyyar tuvalet kurulumlarına da aralıksız devam ediyor. TSK tarafından deprem bölgesinde 235 seyyar banyo ve tuvalet kurulumu tamamlandı. Beraberiz Türkiye" ifadeleri kullanıldı.
Kaynak:IHA
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !...
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Türkiye