Müslüman Olup, Meryem İsmini Aldı
Yayınlanma:
Almanya'dan gelen Miya Giresun'un Eynesil İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen ihtida merasimi ile Müslüman oldu.
Almanya'dan gelen Miya Giresun'un Eynesil İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen ihtida merasimi ile Müslüman oldu.
İlçe Müftüsü Hüseyin Hacıfettahoğlu'nun yönettiği merasimde, Miya'ya, Allah'ın varlığı, birliği, iman ve İslam esasları hakkında bilgi verildi.
Miya, özgür iradesiyle İslam'ı seçtiğini belirterek kelime-i şehadeti söyleyip İslamiyeti kabul ettiğini ifade etti.
Şahitler eşliğinde yapılan törende, tekbirler eşliğinde salavatlar okundu. İmzalanan ihtida belgesi Miya'ya takdim edilirken, İlçe Müftüsü tarafından tebrik edilip İslamiyeti anlatan kitaplar hediye edildi.
Tören, duygu dolu anlara sahne oldu, ve Meryem'in müslüman olaması çevresinde sevinçle karşılandı.

Kaynak:IHA
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !...
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Türkiye