Mustafa Hoca'nın Tedavisi Sürüyor

Mustafa Hoca'nın Tedavisi Sürüyor
Vali Seyfullah Hacımüftüoğlu, Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi görmekte olan Rize'nin sevilen simalarından Zavendikli Mustafa Yıldız hocayı ziyaret etti.

Geçirmiş olduğu rahatsızlık nedeniyle iki haftadır tedavi edildiği, Rize Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesinde yatmakta olan Emekli Vaaz, ürkiye’nin ve Rize’nin tanınan,halk tarafından   sevilen hocalarından; Zavendikli Mustafa Yıldız hocayı Hastanede ziyaret eden Rize Valisi Seyfullah HACIMÜFTÜOĞU,” Rize’nin yetiştirmiş olduğu önemli emekli vaazlarımızdan olan Mustafa Yıldız hocaya Allah’tan acil şifalar diliyorum.

Sağlığının düzelmesi için hastanemiz doktorları ve servis görevlileri tarafından tıbbın sağlamış olduğu her tedavi ve hizmetler titizlikle yürütülmektedir. Tüm aile fertlerine ve sevenlerine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Manevi değerlerimizin eğitici ve öğreticisi bu gibi vaazlarımızın kolay yetişmediğini hepimiz bilmekteyiz.”dedi.

Rize Valisi Seyfullah HACIMÜFTÜOĞLU’nu hastalığı boyunca sürekli yanında bulunan öğrencilerinden Kale Camisi İmam Hatibi A. Kadir KARA bilgilendirerek; Bu süreçte Başbakan Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’IN, Dekan Prof.Dr. Arif YILMAZ ve evlatlarından sağlığı ile ilgili gelişmeleri telefonla arayıp takip ettiğini hastalık öncesi ve sonrasındaki gelişmeleri aktararak bilgilendirildiğini anlattı. Emekli vaaz Mustafa YILDIZ hocaya geçmiş olsun ziyaretine her akşam mesai sonrası kendisini ziyaret eden Çaykur Genel Müdürü Sayın Ekrem YÜCE’de eşlik etti.

Rize’nin çok sevilen manevi dinamiklerinden olan, Zavendikli Mustafa Yıldız hoca efendinin rahatsızlığını Türkiye’nin çeşitli şehirlerinden öğrenen yüzlerce insanın ziyaret için her gün Rize’ye geldiği; aile fertleri ve sevenlerinin 24 saat Rize Devlet Hastanesi önünde sağlığı ile ilgili gelişmeleri yakından takip ederek nöbet tuttuğu görüldü.

Haber: Bayram Ali Kavalcı

ÖNCEKİ HABERLERİMİZ

 https://www.olay53.com/haber/hoca-yogun-bakimda-9172.htm

https://www.olay53.com/haber/zavendikli-mustafa-hoca-hastanede-9050.htm