O Şehit Annesi Sedat Peker'i Evinde Ziyaret Etmiş!

O Şehit Annesi Sedat Peker'i Evinde Ziyaret Etmiş!
Sedat Peker şehit annesinden Sedat Peker'e tepki isimli videoya, bir video yayınlayarak cevap verdi..

Videoyu çektiren ve yayınlayan İsmail Türk'e de gönderme yapan Sedat Peker, EVET çağrısını tekrarladı. 

Videoda Sedat Peker şehit annesi Pakize Akbaba'ya; Ben mafyaysam neden evime ziyaretime geldiniz?' diye sordu. 

Sedat Peker yayınladığı videosunda Hayır oyu verenleri tehdit ettiği iddialarına da cevap verdi. Sözlerinin çarpıtıldığını dile getirdi. 'Hayır oyu verecekler de bu ülkenin saygın vatandaşlarıdır.' dedi. Peker ayrıca bir önceki videosunda; 'Benim sözlerim 15 Temmuz’daki darbe girişimi gibi referandum öncesi darbe ortamı hazırlamaya çalışanlara yöneliktir.' dedi.

BİR ŞEHİT ANNESİNİN ETEKLERİNİN ALTINA SAKLANIYORLAR!
'Çaresizliklerinden bir şehit annesinin eteklerinin altına saklanıyorlar.' diyen Peker; 'Sizlere şeref sözü veriyorum ki hayatımın geri kalanında bir şehit annesinin eteklerinin altına saklanacak kadar asla yozlaşıp soysuzlaşmayacağım.' dedi.

İşte PEKER'in O sözleri;

Kıymetli dostlarım
Düne kadar Sedat PEKER’i şu örgüt öldürecek, bu grup öldürecek diye ortalarda gezenler, geçen bunca zamana rağmen halan daha hayatta olmamdan çok rahatsız olmuş olacaklar ki, çaresizliklerinden uydurdukları yalanlarla bir şehit annesini de yanlış yönlendirerek onun eteklerinin altına saklanmayı kendilerine layık görmüşlerdir. 

Şehit annemizi HAYIR oyu verenleri tehdit ettiğim gibi bir yalana inandırarak kendisinden şahsımla ilgili bir beyan almışlar. Şehit annesine HAYIR tişörtünü giydirdikten sonra çekim yaparak; ‘Beni de tehdit mi ediyorsun? Bana ne yapacaksın.’ diye şahsıma soru sordurma gafletine düşmüşler. 

Biz Pakize Hanım gibi siyasete tamamen bulaşmış şehit anneleri dahil tüm şehit annelerinin, babalarının, yaşları bizden küçük olsa bile ellerini ayaklarını öperiz. Başka da hiç bir şey söylemeyiz. 

Arkadaşlarımdan ben il dışındayken Pakize hanımın  yaz aylarında evime ziyarete geldiğinizi öğrendim. Arkadaşlarıma bir şehit derneğinin başkanı evimize geldiyse niye bana söylemediniz dediğimde Pakize Hanım siyasette bir taraf gibi göründüğü için size söylemeyi uygun görmedik dediler(CHP) Keşke şimdi mafya dediğiniz insanın evine bir buçuk sene önce ziyaret amaçlı da gelmemiş olsaydınız. O zaman söylediklerinizin belki bir anlamı olurdu.

Haberi ilk yapan ve Pakize hanımın videosunu ilk yayınlayan İsmail Türk beğefendi ise Gürcistan’ın Acara Bölgesi’ne cami yapılıyor diyerek benden para yardımı isteyen bir beyefendidir. Kendisini oğluyla birlikte evimde ağırladım. Cami için istedikleri parayı verdim. Yaptığı haberde benim için mafya diyor, Allah aşkına dünyanın neresinde gazeteciler cami yardımı için mafya dedikleri bir insandan para yardımı isterler. Bu durumun içsel muhasebesini yapmalarını kendilerine mutlaka dostane bir şekilde tavsiye ediyorum. 

Algı operasyonunda uzman olan Fettöşiler, Kılıçdaroğlu tayfası ve Fettöşi yanlısı sözde ülkücüler bir şehit anasının eteklerinin altına saklanarak, pkk’yla aynı safta yer alıp şahsıma algı operasyonu yapacaklarına, adam gibi bir duruş göstersinler. 

Benim oyum mutlaka EVET olacak! Tüm dostlarımın ve kardeşlerimin de EVET oyu vermelerini istiyorum. Ancak hayır oyu verecek olanlar da bu ülkenin vatandaşıdır. Saygı duyarım. Benim sözlerim 15 Temmuz’daki darbe girişimi gibi referandum öncesi darbe ortamı hazırlamaya çalışanlara yöneliktir. 

Kıymetli dostlarım 16 yaşında gönül nikahı kıydığım TÜRK İSLAM davası için samimi bir şekilde mücadele ettiğime inanırken hayatın getirdiklerinden dolayı belki farkında olmadan bazı küçük hatalar yapmış olabilirim. Bunun için önce YÜCE ALLAH’tan sonra da sizden özür dilerim. Ancak sizlere şeref sözü veriyorum ki hayatımın geri kalanında bir şehit annesinin eteklerinin altına saklanacak kadar asla yozlaşıp soysuzlaşmayacağım.