OCE Turizm Derneği ‘EBİT 2023’ Fuarına Katıldı

OCE Turizm Derneği ‘EBİT 2023’ Fuarına Katıldı
Merkezi Rize’nin Ardeşen ilçesinde bulunan OCE Turizm Derneği ve dernek üyesi turizm tesisleri Gürcistan’ın Batum şehrinde bu yıl 14.’sü düzenlenen ‘EBİT 2023’ Fuarına katıldı.

OCE Turizm Derneği üyesi olan Doğada Kal Bungalov, Oce Bungalov, Madağ Bungalov, Tepede Bir Yer Bungalov ve Golva Tur, Gürcistan’ın Batum şehrinin turizminin gelişmesini teşvik etmek ve yeni teknolojiler hakkında bilgi alışverişinde bulunmak amacıyla düzenlenen 14. Uluslararası Turizm ve Otel Ekipmanları Fuarı (EBİT 2023) fuarına katılarak açtığı stand ile Rize’yi temsil etti.

Oce Turizm Derneği Başkanı Utku Devrimsel, “Rize ilini temsilen katıldığımız fuarda başta Gürcistan olmak üzere, Rusya, İngiltere, Azerbaycan ve çeşitli ülkelerden vatandaşların yoğun katılımı olduğunu gördük. Rize ve Karadeniz’i ziyaret eden turist çeşitliliğinin arttırılması adına çok önemli bir etkinlik oldu. Rizemizin değerlerinin tanıtımının yapıldığı standımıza, ziyaretçiler büyük ilgi gösterdi.” dedi.

Standı ayrıca Gürcistan Ajara Bölgesi Yüksek Şura Başkanı Davit Gabaidze, Finans ve Ekonomi Bakanı Jaba Phutkaradze, Tarım Bakanı Zaza Shavadze, Turizm Bölge Başkanı Tinatim Zoidze, Türkiye Gürcistan İş Konseyi Başkanı Osman Çalışkan ve Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan ziyaret etti.

oce-turizm-dernegi-ebit-2023-fuarina-katildi-1.jpg

oce-turizm-dernegi-ebit-2023-fuarina-katildi-2.jpg

oce-turizm-dernegi-ebit-2023-fuarina-katildi-3.jpg

oce-turizm-dernegi-ebit-2023-fuarina-katildi-5.jpg

oce-turizm-dernegi-ebit-2023-fuarina-katildi-6.jpg

Kaynak:Zeynep Taylan

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.