Ofluoğlu: 6 Puanlık Maça Çıkacağız

Ofluoğlu: 6 Puanlık Maça Çıkacağız
Ç.Rizespor As Başkanı Ömer Faruk Ofluoğu, Pazar günü deplasmanda Antalyaspor ile 6 puanlık bir maça çıkacaklarını söyledi.

Ofluoğlu, Ç.Rizespor ve Antalyaspor’un ligdeki pozisyonlarının belli olduğunu, bu nedenle iki takımında 3 puan parolası ile maça çıkacaklarını hatırlatarak; ” Bizim takımın kadrosu çok iyi futbolcularla kurulu. Bazı maçlarda şanssızlık yaşadık. İyi oynadığımız maçlardan üç puan çıkaramadık. Ben inanıyorum ki bu hafta sonu oynayacağımız Antalyaspor karşılaşması bizim adımıza çıkış maçı olacak. Teknik kadromuza ve futbolcularımıza güveniyoruz” dedi.

Ç.Rizespor yönetim kurulu üyesi Ömer Faruk Ofluoğlu, Antalyaspor’u sahasında yenmek istediklerini ifade ederek, şunları söyledi:“Devre arası yaptığımız takviyelerle çok iyi bir ekip olduk. Kadroda yaşanan sakatlıklardan ötürü beklenen çıkışı gösteremedik. Zor bir fikstürden geçtiğimiz doğrudur. Özellikle sona doğru fikstür avantajımız var. Kadromuzda iyi, sakatlarımız bir bir geri dönüyor. Önümüzde oynayacağımız üç maçın ikisi kendi sahamızda. Bu maçlardan maksimum puanlar toplayarak son düzlüğe girerken iyi bir yerde olmamız gerekiyor” şeklinde konuştu.

Antalya’da Takımımızın Yanında Olacağız

Ofluoğlu, yönetim olarak ligde futbolcularına zamanında ödeme yapan birkaç takımdan biri olduklarını belirterek;” Her takımda olduğu gibi ufak tefek aksaklıklar bizde de olabilir. Buda normal sayılmalı. Şunu net olarak belirtiyim ki ligin ortalaması üstünde ödeme yapan takımız. Antalyaspor maçında alınacak galibiyet sonrası ekstra bir prim vermeyi yönetim kurulu toplantısı sonrası değerlendirebiliriz. Yönetim kurulu olarak görev bölümü yaptık, biz kurumsal bir takımız. Antalya deplasmanında da yöneticiler olarak takımımızın yanında olacağız” dedi.

Futbol Akademisi Projesi Hayata Geçirilecek

Altyapı ile kulüp olarak çok ciddi bir çalışma içinde olduklarını vurgulayan Ofluoğlu, son yönetim kurulu toplantısında altyapının başına getirilen eski Rizesporlu futbolculardan Hasan Fehmi Durmuş için şunları söyledi.

“Hasan Fehmi zaten bizimle birlikte çalışan, görevi olan bir arkadaşımızdı. Yönetimin aldığı kararla bu göreve getirildi. Şuanda tesislerin yanında sizde görüyorsunuz çok ciddi bir çalışma var. Fiziki olarak tesis ve 3 adet biri normal ölçülerde olmak üzere sahanın yapımı bitmek üzere. Futbol akademisi projesini mutlaka hayata geçireceğiz. Hasan Fehmi Durmuş’un göreve getirilmesi ile o görevi yürüten Ömer Tornacı hocamız görevinin başındadır. Bırakması söz konusu değil, Ömer hocamız görevinin başındadır” dedi.

Haber: Selim Denizalp