Öğrenciler Oyuncaklarını Depremzedeler İçin Bağışladı

Öğrenciler Oyuncaklarını Depremzedeler İçin Bağışladı
DÜZCE – Düzce'de ilkokul ve ortaokul öğrencileri depremzede çocukları mutlu etmek için oyuncaklarını bağışladı.

DÜZCE (İHA) – Düzce'de ilkokul ve ortaokul öğrencileri depremzede çocukları mutlu etmek için oyuncaklarını bağışladı.

Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü depremzede çocuklar için kampanya düzenledi. 8 ilkokul ve ortaokulunun katıldığı kampanyada öğrenciler, depremzedeler için oyuncaktan kırtasiye malzemelerine, boyama kitaplarından kitaplara kadar birçok ürün bağışladı. Düzce Gençlik Merkezi'nde gönüllü gençler ve çalışanların katılımıyla hazırlanan bağış malzemeleri, deprem bölgelerine gönderilecek.

Deprem felaketinin ardından harekete geçen Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın çalışmalarına devam ettiğini ifade eden Düzce Gençlik Merkezi Müdürü Samet İnce, "Depremden etkilenen çocuklar için bölgede faaliyetlerine devam ediyorlar. Türkiye geneli böyle bir çalışma için görevlendirme yapıldı. Düzce Gençlik Merkezi gönüllüleri, çalışanları ve liderleri ile bölgeye bizde gidiyoruz. Deprem bölgesine gidiyorken boş gitmek istemedik. İlkokul ve ortaokul öğrencilerimizden de kitap, kırtasiye yardımı, oyuncak, bayramlık şeker gibi hediyelikler topladık. Burada tasniflerinin yapılmasının ardından deprem bölgesinde çocuklarımıza, gençlerimize vereceğiz" şeklinde konuştu.

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.