Öğrencilerle Yemek Yedi
Yayınlanma:
Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sami Akyol, okul pansiyonlarını ziyaret ederek öğrencilerle yemekhanede yemek yedi.
Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sami Akyol, okul pansiyonlarını ziyaret ederek öğrencilerle yemekhanede yemek yedi.
İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sami Akyol ve Şube Müdürü Bilal Eğ,i 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi pansiyonunu ziyaret etti. Pansiyonda öğrencilere tanınan imkanlar, yemekler, odalar kontrol edildi.
Ardından İl Müdürü Sami Akyol ve Şube Müdürü Bilal Eği yemekhanede öğrencilerin yemek masalarına konuk oldular. Yapılan bu ziyaretten öğrencilerde çok memnun kaldıklarını belirtti.

Kaynak:IHA
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !...
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Türkiye