olay53'ten Sevgililer Günü Hediyesi

olay53'ten Sevgililer Günü Hediyesi
olay53 ve Dedeman Otel Rize'nin Sevgililer günü hediyesini kazanmak için haberimizi okumanızı öneririz...

olay53'ün ilk kez 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda düzenlediği "ad ve soyadıyla yorum yazan okuyucu kazanıyor" yarışmasının ikincisi Dedeman Otel Rize'nin katkılarıyla yapılıyor.

olay53 tarafından ilk kez 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Pırlanta Kuyumculuk'un katkılarıyla düzenlenen ve Şükrü Baş adlı okuyucuya çeyrek altın hediyesinde bulunulan yarışmanın ikincisi 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla Dedeman Rize'nin katkılarıyla yapılıyor.

dedeman-otel-rize.jpg

olay53'ün bu yarışmasında bir çift, 14 Şubat Sevgililer Gününde Dedeman Rize'den akşam yemeği kazanacak. Sevgililer Gününe özel olarak düzenlenen bu yarışmada kazanmak için yapmanız gereken tek şey olay53'te yer alan haberlere ad ve soyadınızla beraber yorum yazmak olacak.

Bu akşam (8 Şubat 2013 Cuma günü) saat: 19.00'da başlayacak yarışmada olay53'te yer alan haberlere 12 Şubat Salı günü 19.00'a kadar ad ve soyadıyla yorum yazan ve en fazla yorumu onaylanan bir kişi beraberindeki kişi ile 14 Şubat Sevgililer Gününde Dedeman Rize'de akşam yemeği kazanacak.

12 Şubat Salı günü 19.00'da sona erecek yarışmanın talihlisi aynı günün akşamı olay53'te açıklanacak.

Sizde aşağıdaki iki kişilik masada beraberinizdeki kişi ile birlikte 14 Şubat Sevgililer Günü akşamı yemeğini Dedeman Rize'de yemek istiyorsanız ad ve soyadınızla beraber yorum yazmaya başlayabilirsiniz...

dedeman-otel-rize--1.jpg