Önce kavgada bıçaklandı, ardından hastanede silahla vuruldu

Önce kavgada bıçaklandı, ardından hastanede silahla vuruldu
Trabzon’da yaşanan olayda bir kişi bıçaklandıktan sonra kaldırıldığı hastanede silahlı saldırıya uğradı.

Alınan bilgiye göre, Ortahisar ilçesi Meydan mevkiinde çıkan kavgada bilinmeyen bir nedenle bıçaklanan M.Ç. tedavi için Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi Acil Servisi’ne götürüldü. M.Ç. burada tedavi için beklerken, yaşadığı bıçaklanma olayı sonrası hasta yakını gibi hastaneye giren A.Y.’nin silahlı saldırısına uğradı. Ayaklarından aldığı kurşun yaraları ile ikinci kez yaralanan M.Ç. tedavi altına alınırken, saldırının ardından A.Y. olayda kullandığı silahla birlikte hastanede polis ve güvenlik görevlileri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Yaşanan bıçaklı ve silahlı iki ayrı saldırının ardından yaralı şahsın tedavisinin sürdüğü öğrenilirken, olayla inceleme başlatıldı.

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.