Önce Polisle Tartıştılar, Sonra Polisin Elinden Su İçtiler
Yayınlanma:
Kahramanmaraş'ta kimlik sorgusu için durdurulan iki şüpheli bir müddet polisle tartıştı, gözaltına alındıktan sonra da polislerin elinden su içti.
Kahramanmaraş'ta kimlik sorgusu için durdurulan iki şüpheli bir müddet polisle tartıştı, gözaltına alındıktan sonra da polislerin elinden su içti.
Olay, Onikişubat ilçesi Mağralı Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, bölgede devriye görevi yapan yunus ekipleri, şüphe üzerine bir otomobili durdurdu.
Polis ekibi, sürücü ve yolcudan kimlik istedi. Kimlik vermeyen şahıslar bir müddet polislerle tartıştı. Polis ekibinin anonsu üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Gözaltına alınıp kelepçe takılan iki şüpheli susayınca polislerden su istedi. Polisin elindeki şişeden su içen şahıslar, sonra da işlemleri için emniyete götürüldü.

Kaynak:IHA
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !...
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Güncel