Ordu’da 103 Adet Tarihi Sikke Ele Geçirildi
Yayınlanma:
Güncelleme:
Ordu'da jandarma ekipleri tarafından yürütülen operasyon çerçevesinde evinde Roma dönemine ait olduğu değerlendirilen 103 tarihi sikke ile 12 adet tarihi obje ele geçirilen şüpheli gözaltına alındı.
Ordu İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından kaçakçılıkla mücadele çerçevesinde yapılan çalışmalar sonucu Perşembe ilçesinde bir şahıs takibe alındı. Şahsın ev ve iş yerinde yapılan aramalarda Roma dönemine ait olduğu düşünülen 103 adet sikke ve 12 adet tarihi obje ele geçirildi. Olayla ilgili yakalanan şahıs adli makamlara sevk edildi.
Kaynak:IHA
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !...
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Karadeniz