Osmaniye’de 1 Dönüm Kızıl Çam Ormanı Yandı
Yayınlanma:
Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın kısa süre kontrol altına alınırken, 1 dönümlük alan zarar gördü.
Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın kısa süre kontrol altına alınırken, 1 dönümlük alan zarar gördü.
Düziçi ilçesi Denizbali mevkiinde ormanlık alanda yangın çıktı. Yangını gören vatandaşlar durumu orman işletme ekiplerine bildirdi. Bölgeye arasöz ve helikopter sevk edildi. Havadan ve karadan yapılan müdahaleler sonucunda yangın büyümeden kontrol altına alındı. Çıkan yangında 1 dönüm kızıl çam ormanı yandı. Ekiplerin soğutma çalışmaları ise devam ediyor.
Öte yandan, Düziçi ilçesine bağlı Söğütlügöl köyü sınırlarında da orman yangını çıkmıştı. O yangında ekiplerce kontrol altına alınarak söndürüldü.

Kaynak:IHA
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !...
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Resmi İlanlar
Güncel