Osmaniye’de Gece Saatlerinde Çalışmalar Dron İle Görüntülendi
Yayınlanma:
Osmaniye'de deprem sonrası ekiplerin enkaz çalışmaları aralıksız devam ediyor.
Osmaniye'de deprem sonrası ekiplerin enkaz çalışmaları aralıksız devam ediyor. Hava sıcaklığının düşmesine rağmen ekipler umutları yeşertecek bir haber için uğraşırken çalışmalar dron ile görüntülendi.
Kahramanmaraş depreminin vurduğu Osmaniye'de enkaz çalışmaları 4'üncü günde de sürüyor. Metin Tamer Sitesi'nde devam eden çalışmalar dron ile havadan görüntülendi. Gece saatlerinde düşen hava sıcaklığına rağmen arama kurtarma ekipleri umutları yeşertecek bir haber için çalışmalarına devam ediyor. Dönüşümlü olarak dinlenmeye geçen arama kurtarma ekipleri ve enkaz başında yakınlarından haber bekleyen vatandaşlar yaktıkları ateş ile ısınmaya çalışıyor.



Kaynak:IHA
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !...
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Güncel