Oto Hırsızlığında 1 Tutuklama
Yayınlanma:
Karabük'te oto hırsızlığının da dahil olduğu 9 ayrı olayın failleri olan 2 şüpheliden 1'i çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Karabük'te oto hırsızlığının da dahil olduğu 9 ayrı olayın failleri olan 2 şüpheliden 1'i çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, başta oto hırsızlığı ve mala zara verme olmak üzere 9 ayrı olayın faillerine yönelik çalışma başlattı. Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği görevlileri tarafından yürütülen titiz ve detaylı çalışma neticesinde olayın şüphelilerinin M.K. ve M.O. olduğu tespit edildi. Polis ekiplerince kıskıvrak yakalanan 2 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Hırsızlık başta olmak üzere farklı suçlardan 51 sabıka kaydı bulunan M.K. çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, 15 yaşındaki M.O. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Kaynak:IHA
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !...
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Güncel