Otomobilde Silahlı Saldırıya Uğrayan Baba Hayatını Kaybetti
Yayınlanma:
Uşak'ın Sivaslı ilçesinde otomobilde silahlı saldırıya uğrayan baba ve oğlu yaralandı.
Uşak'ın Sivaslı ilçesinde otomobilde silahlı saldırıya uğrayan baba ve oğlu yaralandı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan baba, yapılan bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, olay, Sivaslı ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, Uğur Mumcu Caddesi üzerinde otomobille seyir halinde olan E.A. (54) ile oğlu E.A. (28) silahlı saldırıya uğradı. İhbar sonrasında olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları çevredeki hastanelere kaldırdı. Ağır yaralanan baba E.A., yapılan bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybederken ekiplerce gözaltına alınan şüpheli Z.Ö.'nün(68) emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.



Kaynak:IHA
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !...
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Güncel