"Oy Başımıza Gelenler" Rize'de İlgiyle İzlendi

"Oy Başımıza Gelenler" Rize'de İlgiyle İzlendi
Sümela ve Moskova'nın Şifresi Temel filminin oyuncuları ünlü komedyenler Çetin Altay ve İsrafil Köse, Rize'deki stand-up oyununda beğeniyle takip edildi.

Nevapark Kültür ve Eğlence Merkezi'nin katkılarıyla organize edilen programda ünlü komedyenler Çetin Altay ile İsrafil Köse, stand'up gösterisinde Rizelilere eğlenceli dakikalar yaşattı.

Her gittiği yerde büyük beğeni toplayan 'Oy başımıza gelenler' adlı komedi oyunu önceki akşam İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde sahnelendi. Nevapark'ın katkılarıyla düzenlenen programa Rize İl Milli Eğitim Müdürü Saffet Yıldırım ve Eşi Süheyla Yıldırım da katılırken programı yüzlerce vatandaş takip etti.

oyy-basimiza-gelenler-rizede-sahnelendi-1.jpg

cetin-altay-ve-israfil-koseli-oyy-basimiza-gelenler-rizede-sahnelendi-1.jpg

oyy-basimiza-gelenler-rizede-sahnelendi-2.jpg

İki farklı bölümden oluşan ve özellikle ikinci bölümde Karadeniz yöresine ait bolca esprinin de yer aldığı gösteride vatandaşlar keyifli anlar yaşadı.

Program sonunda ise ünlü komedyenler Çetin Altay ile İsrafil Köse yaptıkları açıklamada, bölge insanının neşeli ve eğlenceli olduğundan beklentilerin çok yüksek olduğunu bildiklerini programın başlarında bu beklentileri tam olarak karşılayamadıklarını ancak ikinci bölümde seyircilerin beklentilerini onlara sundukları programla karşılamanın mutluluğunu yaşadıklarını ve Rize'den memnuniyetle ayrıldıklarını ifade ederek, "Seyirci çok ama çok iyiydi. Bizler Rize'den memnuniyetle ayrılıyoruz. Umuyoruz ki değerli Rize halkı daprogramdan memnuniyetle ayrılmıştır." dedi.

cetin-altay-ve-israfil-koseli-oyy-basimiza-gelenler-rizede-sahnelendi-3.jpg

oyy-basimiza-gelenler-rizede-sahnelendi-3.jpg

oyy-basimiza-gelenler-rizede-sahnelendi-4.jpg

cetin-altay-ve-israfil-koseli-oyy-basimiza-gelenler-rizede-sahnelendi-2.jpg

oyy-basimiza-gelenler-rizede-sahnelendi-5.jpg