P. Karşıyaka, Transferde Atağa Kalktı

P. Karşıyaka, Transferde Atağa Kalktı
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden P. Karşıyaka, son günlerde iki önemli takviye yaptı.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden P. Karşıyaka, son günlerde iki önemli takviye yaptı. Kaf-Kaf, Maccabi Tel Aviv'den Darrun Hilliard ve Washington Wizards'dan Vernon Carer Jr'ı renklerine bağladı.

Basketbol Süper Ligi'nde geçtiğimiz sezon play-off finalinde şampiyonluğu A. Efes'e kaptıran P. Karşıyaka, yeni sezon için transfer çalışmalarını hızlandırdı. İç transferde Errick McCollum, Thomas Akyazılı, Kenan Sipahi, Ergi Tırpancı, Deniz Kılıçlı, Vitto Brown, Mert Celep ve Jaylon Brown'ı takımda tutan yeşil-kırmızılılar, dış transferde ise A. Efes'ten Furkan Haltalı, NBA'de Minnesota Timberwolves, Indiana Pacers ve Boston Celtics formaları giyen Kelan Martin, Darüşafaka'dan Hakan Sayılı, Washington Wizards'dan Vernon Carer Jr ve son olarak da Maccabi Tel Aviv forması giyen Darrun Hilliard'ı kadrosuna kattı. Böylece Karşıyaka, takımın iskeletini korumanın yanında 6 önemli transfere imza attı.

İzmir ekibinin 1 veya 2 transfer daha yapması bekleniyor.

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.