Paramparça Olan Otomobilden Yaralı Kurtuldu

Paramparça Olan Otomobilden Yaralı Kurtuldu
Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil bariyerlere çarptı. Kazada otomobil hurdaya dönerken, sürücü ise yaralı kurtuldu.

Kaza, saat 20.00 sıralarında D-100 karayolu Ankara istikameti Ovacık Mahallesi mevkiinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, U.S. idaresindeki 41 AK 794 Fiat marka otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde bariyerlere çarparak durabildi. Çarpmanın şiddetiyle otomobil hurdaya dönerken, sürücü ise yaralandı. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralanan sürücü, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Kaza sebebiyle trafik akışı tek şeritten kontrollü olarak sağlandı. Trafik, otomobilin kaldırılmasının ardından normal seyrine döndü.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Paramparça Olan Otomobilden Yaralı Kurtuldu

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.