Pazarspor, 2. Yarıya Mağlubiyetle Başladı

Pazarspor, 2. Yarıya Mağlubiyetle Başladı
Pazarspor, TFF 3. Lig 2. Grup'ta 16. hafta mücadelesinde deplasmanda Silifke Belediyespor'a 2-1 yenildi. Bu sonuçla Pazarspor, ikinci devrenin ilk maçından puan çıkaramadı ve rakibiyle puan tablosunda yer değiştirdi.

Karşılaşmanın ilk yarısında 24. dakikada İhsan Furkan'ın golüyle Silifke Belediyespor 1-0 öne geçti. 40. dakikada Emre Kalkan'ın golüyle Pazarspor skoru eşitledi. İlk yarı bu sonuçla 1-1 sona erdi.

İkinci yarıda 69. dakikada İhsan Furkan, kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydederek Silifke Belediyespor'u 2-1 öne geçirdi. Bu golün ardından Pazarspor, rakibine üstünlük kurmaya çalışsa da aradığı golü bulamadı ve karşılaşmadan 2-1 mağlup ayrıldı.

Bu sonuçla Pazarspor, 20 puanda kaldı ve 8. sıraya geriledi. Silifke Belediyespor ise 22 puanla 7. sıraya yükseldi.

Pazarspor, 28 Ocak Pazar günü saat: 14.00’da sahasında Elazığspor ile karşılaşacak.

SİLİFKE BELEDİYESPOR: Rasim, Tolga, Ahmet, Yiğit Ener, Özgür, Ali Deniz, Orkun, İbrahim Halil, İhsan Furkan, Mustafa Murat, Emin Can.

Yedekler: Berke, Emre, Aygün, Anıl, Ali, Furkan Şamil, Ulaş, Süleyman Kadir.

PAZARSPOR: Halil, Muhammet Ensar, Enes Salih, Fatih, Aykut, Ali Alperen, Esat, Göktuğ, Yavuz, Efe Taylan, Muhammet Emre

Yedekler: Dursun Miraç, Hacı Şükrü, Berk, Alperen Aşkın, Talha Enes, Remzi.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum