Pazarspor yeniden düşüşte!
TFF 3. Lig'de 9. hafta karşılaşmasında Giresunspor, Çotanak Spor Kompleksi’nde ağırladığı Pazarspor’u tek golle geçti. Geçtiğimiz hafta 3 maçlık yenilmezlik serisi Yozgat Belediyesi Bozokspor deplasmanında 3-0’lık mağlubiyetle sona eren Pazarspor, Karadeniz derbisinden de eli boş döndü.
Büyük çekişmeye sahne olan mücadelenin ilk yarısında gol sesi çıkmazken, ev sahibi Giresunspor aradığı golü maçın sonlarına doğru buldu. Karşılaşmanın 78. dakikasında sahneye çıkan Şahin Dik, topu filelere göndererek takımına hayati 3 puanı getiren isim oldu.
Bu sonuçla Giresunspor puanını 8’e yükselterek ligde 12. sıraya yerleşti. Rize temsilcisi Pazarspor ise 9 puanda kalarak 11. sıradaki konumunu korusa da, üst üste iki deplasman mağlubiyetiyle zirve hedefinden uzaklaşmış oldu.
Pazarspor 10. haftada 9 Kasım 2025 Pazar günü sahasında 52 Orduspor Fk ile 11. Haftada 16 Kasım 2025 Pazar günü deplasmanda Tokat Belediye Spor Kulübü ile 12. Haftada ise 23 Kasım 2025 Pazar günü sahasında Düzce Cam Düzcespor ile karşılaşacak. Bu 3 karşılaşmada saat: 13.00’da başlayacak.

