Pazaryolu’nda Korkutan Yangın: 10 Ev Kullanılamaz Hale Geldi

Pazaryolu’nda Korkutan Yangın: 10 Ev Kullanılamaz Hale Geldi
Erzurum’un Pazaryolu ilçesine bağlı Köşeyolu Mahallesi'nde çıkan yangın kontrol altına alındı. 15 evin etkilendiği yangında 10 ev kullanılamaz hale geldi.

Bugün öğle saatlerinde ilçe merkezine 25 kilometre uzaklıkta bulunan Köşeyolu Mahallesi'nde Zabit Kaya’ya ait evde elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangın çevredeki evlere de sıçradı.

Yangına müdahalede Pazaryolu’ndan gelen itfaiye ekipleri yetersiz kalınca İspir ve Erzurum Büyükşehir Belediyesinden destek istendi.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Pazaryolu ve İspir’den çok sayıda ekibin müdahalesi ile yangın 4 saatlik bir çalışmanın ardından kontrol altına alınabildi. Tüm mahalle sakinlerinin seferber olduğu yangın ile ilgili ekiplerin soğutma çalışmalarına devam ediliyor.

Güvenlik güçleri yangının çıkış sebebiyle ilgili tahkikat başlattı.

pazaryolunda-korkutan-yangin-10-ev-kullanilamaz-hale-geldi-1.jpg

pazaryolunda-korkutan-yangin-10-ev-kullanilamaz-hale-geldi-2.jpg

pazaryolunda-korkutan-yangin-10-ev-kullanilamaz-hale-geldi-3.jpg

pazaryolunda-korkutan-yangin-10-ev-kullanilamaz-hale-geldi-4.jpg

pazaryolunda-korkutan-yangin-10-ev-kullanilamaz-hale-geldi-5.jpg

pazaryolunda-korkutan-yangin-10-ev-kullanilamaz-hale-geldi-6.jpg

pazaryolunda-korkutan-yangin-10-ev-kullanilamaz-hale-geldi-7.jpg

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.