Petkimspor , Taraftarını Mutlu Etti
Yayınlanma:
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 7. haftasında Aliağa Petkimspor, sahasında Onvo Büyükçekmece Basketbol'u 79-75 mağlup etti.
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 7. haftasında Aliağa Petkimspor, sahasında Onvo Büyükçekmece Basketbol'u 79-75 mağlup etti. Bu sonuçla birlikte Petkimspor, ligde 5. sıraya yükseldi.
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Aliağa Petkimspor, 7. hafta karşılaşmasında Onvo Büyükçekmece'yi ağırladı. İzmir temsilcisi, Enka Spor Salonu'nda oynanan müsabakadan 79-75'lik skorla galip ayrıldı. Petkimspor'da Jeremy Simmons ve Omar Morgan Prewitt 17'şer sayı ile oynarken, Peyton Aldridge ve Cem Ulusoy da 16'şar sayı üretti. Bu sonuçla birlikte Aliağa Petkimspr puan durumunda 5. sıraya yükseldi. İzmir temsilcisi gelecek hafta Konyaspor'a konuk olacak.



Kaynak:IHA
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !...
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Spor