Polis Teşkilatının 178. Kuruluş Yıl Dönümünde Kutlama Töreni Düzenlendi

Polis Teşkilatının 178. Kuruluş Yıl Dönümünde Kutlama Töreni Düzenlendi
Yargıtay Başkanı Akarca, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 178. yıl dönümü münasebetiyle düzenlenen kutlama törenine katıldı.

Yargıtay Başkanı Akarca, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 178. yıl dönümü münasebetiyle düzenlenen kutlama törenine katıldı.

Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 178. yıl dönümü münasebetiyle Yargıtay'da görevli emniyet teşkilatı mensupları için düzenlenen kutlama törenine katıldı.

Akarca, milletimizin barış, refah ve huzur içinde yaşamasını sağlayan tüm emniyet mensuplarına görevlerinde başarılar diledi. Yargıtay Başkanlığı Kabul Salonu'nda düzenlenen törene; Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahin, Ceza Genel Kurulu Başkanı ve Yargıtay Birinci Başkanvekili Eyüp Yeşil, Hukuk Genel Kurulu Başkanı ve Yargıtay Birinci Başkanvekili Adem Albayrak ile Yargıtay Genel Sekreteri Fevzi Yıldırım da yer aldı.

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.