Polisi Gören İtiraz Etse De Cezadan Kurtulamadı

Polisi Gören İtiraz Etse De Cezadan Kurtulamadı
Zonguldak'ta ters yönden gelen sürücülere polis ekiplerince idari para cezası kesildi.

Zonguldak'ta ters yönden gelen sürücülere polis ekiplerince idari para cezası kesildi. Tabelaları fark etmeyen sürücülere, kurallara uymadıkları gerekçesiyle 436 TL idari para cezası uygulandı.

Zonguldak Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler Hayribey Sokak'tan ters yönde inen sürücüler üzerinde denetim yaptı. Tabela ile belirlenmesine rağmen tek yönlü yolu karşı yönden gelerek kullanan sürücüler, polis kamerasına takıldı.

Kamera ile tespit edilen sürücüler trafik ekiplerince durduruldu. Trafik levha ve işaretlerine uymayan sürücüler hakkında ceza uygulandı. Para cezası uygulanan sürücüler itirazda bulunsa da ceza yemekten kurtulamadı. Bazı sürücüler söz konusu güzergahın tek yönlü olduğunu bilmediklerini söylerken, bazıları da duruma şaşırarak cezaya razı oldu.

Trafik tabelalarına uymayan uymayan sürücülere 436 TL idari para cezası uygulandı. Denetimlerin sıklaşarak devam edeceği öğrenildi.

Polisi Gören İtiraz Etse De Cezadan Kurtulamadı

Polisi Gören İtiraz Etse De Cezadan Kurtulamadı

Polisi Gören İtiraz Etse De Cezadan Kurtulamadı

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.