Polisin "Dur" İhtarına Uymayan Şahıs İzinli Olan Bekçi Tarafından Yakandı

Polisin "Dur" İhtarına Uymayan Şahıs İzinli Olan Bekçi Tarafından Yakandı
İstanbul Esenyurt'ta polisin "dur" ihtarına uymayan bir şahıs, izinli olan ve arkadaşını ziyarete gelen bekçi tarafından yakalandı.

İstanbul Esenyurt'ta polisin "dur" ihtarına uymayan bir şahıs, izinli olan ve arkadaşını ziyarete gelen bekçi tarafından yakalandı. Yaşanan kovalamaca ve yakalanma anı güvenlik kamerasına yansıdı.

İddiaya göre, Esenyurt Sultaniye Mahallesi'nde 1 şubat Perşembe günü saat 16.40 sıralarında polisin "dur" ihtarına uyman bir kişi kaçmaya başladı. Kaçan şahıs ile polisler arasında kovalamaca yaşandı. Ekiplerin kovaladığı şahıs 350. Sokak'a geldiği sırada izinli olan ve esnaf arkadaşını ziyarete gelen bekçi tarafından yakalandı. Kovalamaca ve şahsın bekçi tarafından yakalanma anı güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Görüntüde, kovalamaca yaşandığı ve şahsın bekçi tarafından yakalandığı görülüyor.

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.