Polisten Kaçarken Atılan Poşetten 900 Gram Esrar Çıktı, 1 Kişi Tutuklandı
Yayınlanma:
Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde polisi görünce kaçan 2 kişi yakalandı. Şüphelilerin attığı poşetten 900 gram esrar çıktı.
Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde polisi görünce kaçan 2 kişi yakalandı. Şüphelilerin attığı poşetten 900 gram esrar çıktı.
Çorlu ilçesi Hıdırağa Mahallesi'nde (Kore) "Dur" ihtarına uymayıp kaçan bir motosiklet ve üzerinde iki şahıs Narkotik Suçlarla Mücadele ve Motosikletli Polis Timleri görevlilerince kovalamaca sonucu yakalandı. Şahısların kaçarken atmış oldukları çanta içerisinde yapılan aramada, 900 gram esrar maddesi ele geçirildi.
T.D. ve U.K. isimli şahıslar hakkında Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak suçundan işlem yapıldı. Adli makamlara sevk edilen U.K. isimli şahıs Adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken T.D. isimli şahıs tutuklandı.
Kaynak:IHA
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !...
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Güncel