Portekizli Eşini Türkiye’ye Gezmeye Getirdi

Portekizli Eşini Türkiye’ye Gezmeye Getirdi
Almanya'nın Münih şehrinde yaşayan Erdoğan Üşümez, Portekizli eşi Graça Sawpao'yu Türkiye'ye gezmeye getirdi.

Almanya'nın Münih şehrinde yaşayan Erdoğan Üşümez, Portekizli eşi Graça Sawpao'yu Türkiye'ye gezmeye getirdi.

Portekizli eşi Graça Sawpao'yu (55) Türkiye'ye gezmeye getiren Erdoğan Üşümez (62), Almanya'nın Münih şehrinde büyük bir alışveriş merkezinde çalıştığını belirterek, "Almanya'da emeklilik yaşı 65 olduğu için 3 yıl daha çalışacağım. Evlilik yaptığım Portekizli eşim Graça Sawpao daha önce Türkiye'ye gelmemişti. Ona Türkiye'yi ve Türk insanlarını tanıtmak amacıyla ülkemize geldik. Uçakla Ankara'ya indik. Bir otomobil kiralayıp Türkiye gezimize başladık" diye konuştu.

Kastamonu'nun Hanönü ilçesinde alışveriş için durduğunu ifade eden Erdoğan Üşümez, "Buradan Karadeniz'in incisi olan Sinop'a gideceğiz. Birkaç günlük Türkiye gezimizin ardından Almanya'ya dönüş yapacağız" dedi.

Kendisinin İzmirli olduğunu söyleyen Üşümez, 3 yıl sonra emekli olunca İzmir'e yerleşeceğini kaydetti.

Portekizli Eşini Türkiye’ye Gezmeye Getirdi

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.