Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İşçi Alımında Kim Hangi Saatte Mülakata Girecek? İşte Cevabı

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İşçi Alımında Kim Hangi Saatte Mülakata Girecek? İşte Cevabı
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi merkez ve bağlı birimlerinde çalıştırılmak üzere alınacak 43 sürekli işçi için noter kurasından çıkan asıl adayların mülakata gireceği tarih ve saatler belli oldu. İhtiyaç halinde ise yedek adaylar daha sonra çağrılacak.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi merkez ve bağlı birimlerinde çalıştırılmak üzere alınacak 38 adet Temizlik Görevlisi (Normal), 2 adet Temizlik Görevlisi (Engelli), 1 adet Temizlik Görevlisi (Eski Hükümlü veya Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde Yaralanan) ve 2 adet Güvenlik Görevlisi (Normal) için çekilen noter kurasından isimleri çıkan asıl adayların sözlü mülakata tabi tutulacakları sözlü sınavı 8 -11 Aralık tarihleri arasında Fener Mahallesinde bulunan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi Konferans Salonunda yapılacak. Mülakata noter kurası ile belirlenen işçi alımlarının 4 katı asıl aday alınacak.

SINAV TARİH VE SAATLERİ

Sürekli işçi alımında sözlü sınavları; Temizlik Görevlisi (Engelli) 8 Aralık Salı günü saat: 10.00’da, Temizlik Görevlisi (Eski Hükümlü veya Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde Yaralanan) sözlü sınavı 8 Aralık Salı günü saat: 10.30’da, Güvenlik görevlisi (Normal) sözlü sınav 8 Aralık Salı günü saat: 13.00’te, Temizlik Görevlisi (Normal) sözlü sınavı ise 10 ve 11 Aralık tarihlerinde 10.00 – 14.00 saatleri arasında yapılacak.

SINAVA GİRECEK ADAYLAR DİKKAT!!!

Sürekli işçi alımı sözlü sınava noter kura çekilişinde belirlenen asıl adaylar alınacaktır. İhtiyaç duyulması halinde noter kurasında belirlenen yedek adaylar daha sonra çağrılacak

Kovid-19 salgını nedeniyle sınavda maske ve mesafe kuralları uygulanacak olup adayların sınav yerine maske takarak ve kendileri için belirtilen saatte gelmeleri önem arz etmektedir.

Adaylar sınava HES (Hayat Eve Sığar) kodu sorgulaması yapılarak alınacaktır. Bu nedenle adayların, sınav tarihini kapsayan güncel tarihli QR kodlu HES Kodu Bilgileri belge çıktısını sınav binasına girmeden önce görevlilere teslim etmeleri zorunludur.
Kovid-19 hastalığı bulunan veya temaslı olduğu tespit edilen adayların Personel Daire Başkanlığı (Tel: 0464 223 8106) ile sınav tarihinden bir gün önce iletişime geçmeleri gerekmektedir.

Sözlü sınav, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi Konferans Salonunda yapılacaktır.

SÖZLÜ SINAVA GİRECEK ASIL ADAYLARIN LİSTESİ:

guvenlik-normal.jpgtemizlik-engelli.jpgtemizlik-eski-hukumlu.jpg

temiizlik-01.jpgtemizlik-2.jpgtemizlik-3.jpgtemizlik-4.jpg

temizlik-5.jpgtemizlik-6.jpg