Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nde yetki yine Eğitim-Bir-Sen’de

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nde yetki yine Eğitim-Bir-Sen’de
Eğitim-Bir-Sen Rize 2 No’lu Şube, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nde yine yetkili sendika oldu.

Eğitim-Bir-Sen Rize 2 No’lu Şube Başkanı Mustafa Türüt, “566 üye sayısı ile en çok üyeye sahip sendika vasfımızı devam ettirerek Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nde hak ve emek mücadelemize aynı özveri ve inançla devam edeceğiz” dedi.

Şube Başkanı Türüt, "Yetkili sendika olarak tüm algı ve ithamlara rağmen gönül verenlerimizin adresi olmaya devam ederken emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Yalnızca üyelerimizin değil, tüm akademik ve idari personelin sosyal, mali ve özlük haklarının korunması ve geliştirilmesiyle birlikte çalışma alanlarında, çalışma barışının sağlanması için kapsayıcı sendikacılık anlayışı ile mücadelemizi her zamanki kararlılıkla ve gayretle sürdüreceğiz” diye konunştu.

Türüt, “Bu kapsamda tüm birimlerimizi dolaşarak bütün üyelerimize ulaşmaya, talep ve önerilerini dinlemeye, üyemiz olsun ya da olmasın tüm üniversite çalışanlarının mali özlük ve sosyal haklarında tespit ettiğimiz sorunları ve bu sorunlarla ilgili çözüm önerilerimizi gerek sendikamızın genel merkezine, gerekse üniversite yönetimine ileterek, çözüme yönelik süreçleri yakından takip edeceğiz. Üyelerimizi merkeze alan çalışmalarımızla, çözüm odaklı sendikal bakış açımızla, diğerlerine göre değil değerlerine göre sendikacılık anlayışımızla, özlük ve özgürlük mücadelemizle birlikte, her koşulda haklının yanında yer almaya, haksızlığa karşı çıkmaya ve bu doğrultuda ülkemiz ve milletimiz adına hizmet ve gönül Sendikacılığı yapmayı sürdüreceğiz” diyerek, yeni dönemin tüm eğitim çalışanlarına hayırlı olmasını temenni etti.

mustafa-turut-egitim-bir-sen-rize-2-nolu-sube-baskani.jpg

Kaynak:Bayram Ali Sarı

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.