Rize Ak Parti'de Temayül Yoklamaları Yapıldı

Rize Ak Parti'de Temayül Yoklamaları Yapıldı
AK Parti Rize’de belediye başkan adayları henüz açıklanmayan dokuz beldenin aday adaylarının değerlendirildiği teşkilat temayül yoklamaları yapıldı.

Yapılan yoklamada beldelerin bağlı oldukları ilçedeki mevcut ilçe yönetimi ve kurucu ilçe yönetimlerinin yanı sıra mevcut belde yönetimi, kurucu belde yönetimi, kadın ve gençlik kolları belde yönetimleri belde belediye başkan adaylarını belirlemek için oy kullandı.


Gündoğdu, Çaykent, Muradiye ve Kendirli beldelerinin temayül yoklaması Merkez ilçe binası salonunda yapılırken Tunca, Madenli, Büyükköy, Yolbaşı ve Güneyce beldelerinin yoklamaları da bağlı bulundukları ilçelerde görevli il yönetim kurulu üyeleri gözetiminde yapıldı. Oy kullanma işleminin sona ermesiyle sandıklar yine görevli il yönetim kurulu üyeleri gözetiminde açılarak sayıldı. Sayılan oylar zarflara yerleştirilerek Genel Merkeze gönderilmek üzere il başkanlığına teslim edildi.