Rize Ardeşen SYDV 2 Geçici Personel Alacak

Rize Ardeşen SYDV 2 Geçici Personel Alacak
Rize'de Ardeşen Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı 2 geçici erkek işçi alacak. Ardeşen Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığına yapılacak başvurular 19 Ağustos’ta sona erecek.

Ardeşen Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve Ardeşen ilçesine bağlı mahalle ve köylerde 1 Eylül 2022 ile 31 Aralık 2022 tarihleri arasında çalışacak 2 geçici erkek işçi alımı yapılacak.

Başvuru şartlarını taşıyan adaylar, 19 Ağustos 2022 tarihine kadar Ardeşen Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına başvuruda bulunabilir. Mülakatlar ise aynı yerde 24 Ağustos’ta gerçekleştirilecek.

MÜRACAAT KOŞULLARI (GENEL ŞARTLAR)

1-Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

2-Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak,

3-35 yaşını doldurmamış olmak,

4-Erkek adaylar için askerlik görevini yapmış olmak,

5-Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

6-Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına yada affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karsı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.

DİĞER HUSUSLAR (ÖZEL ŞARTLAR)

1-1-4 Yıllık Yükseköğretim Kurumundan Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanik ve Rehberlik (PDR), Halkla ilişkiler, Sosyal Hizmetler Bölümlerinden mezunu olmak.

2-ÖSYM tarafından 2020 ve sonrası yapılan Kamu Personel Seçme Sınavından KPSS P3 puan türünde en az 60 puan almış olmak.

2- Temel bilgisayar programlarını Microsoft Ofis uygulamalarını (Word, Excel, Powerpoint, Internet Explorer vb). programları kullanabilmek. Bilgisayar İşletmeni sertifikası sahibi olmak tercih sebebidir.

3- Başvuru tarihi itibariyle en az 1 (bir) yıl ailesi ile birlikte Ardeşen'de ikamet ediyor olmak.

4-Vakıfta çalıştığı sürece Ardeşen ilçesinde ikamet etmeyi kabul ve taahhüt etmek,

5-Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı, vücut sakatlığı ve özrü bulunmamak.

6- Erkek adaylar için askerlik görevini yapmış olmak.

7- Amaca Yönelik Geçici Personel olarak sadece 2 (iki) erkek personel alınacaktır.

8-Sosyal iletişim becerisine sahip olmak. Öğrenmeye ve sürekli gelişime açık olma ve disiplinli çalışma alışkanlığına sahip olmak. ( Sürekli olarak saha işlerinde çalışabilir olmak)

9-Adayların kendini ifade kabiliyeti, bir konuyu kavrayıp özetleme ve ifade etme yeteneği, muhakeme gücü, temsil kabiliyeti, davranış ve tepkilerinin mesleğe uygunluğu, özgüveni, ikna kabiliyeti ve inandırıcılığı, bilimsel ve teknolojik gelişmelere açıklığı, karşısındaki insanı anlayabilme ve empati kurma becerisi tercih sebebi olacaktır.

10-En az B sınıfı ehliyete sahip olmak ve beş yıldır aktif olarak araç kullanıyor olmak.

11-Adli ve idari soruşturma sonucunda, atanmasına engel bir durumu bulunmamak.

12-İşin deneme süresi 1 aydır.

BAŞVURU VE MÜLAKAT SONRASI

1- Başvuru dilekçesi ve özgeçmiş.

2- Diploma veya mezuniyet belgesi

3- Nüfus cüzdanı tasdikli sureti

4- KPSS P3 puanını gösteren sınav sonuç belgesinin aslı

5- Sabıka kaydı aslı

6- İki adet vesikalık fotoğraf (son iki ayda çekilmiş)

7- Askerlik terhis belgesinin aslı veya onaylı sureti

8- Sağlık Raporu (Sınavı kazanan adaydan sınav sonrası istenecektir.)

9-Ehliyet sureti

10-Varsa sertifika ve iş deneyim belgeleri

11-Varsa işaret dili belgesi

13-Başvuru evrakları başvuru sahipleri tarafından bizzat elden teslim edilmelidir. Posta, kargo vs gönderilen evraklar kabul edilmeyecektir.

Not: Adaylar evraklarını 15.08.2022 - 19.08.2022 tarihleri arasında Ardeşen Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığına teslim etmeleri gerekmektedir.

Not: Adayların evrakları üzerinde yapılan kontrollerde istenilen pozisyon için şartlar uygun olmayan ya da yanlış beyan verdiği tespit edilen adaylar tutanağa bağlanarak işe alımı yapılmayacak ve sözleşmeleri imzalanmayacaktır.

Not: Belgelerin asıllarının ibraz edilmesi durumunda fotokopilerine Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personeli tarafından aslı gibidir kaşesi vurulup asılları iade edilecektir.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
3 Yorum